Eurolliga

Bona reacció del Barça contra l’AX Milà (90-80)

Eurolliga. Els italians maquillen la diferència en el tram final en un duel de clara superioritat dels blaugrana liderats per Heurtel i Kuric

El Barça ha reaccionat bé a la derrota de dimarts a Atenes i ha superat aquest vespre l’Armani Milà per 90-80, resultat curt per la superioritat mostrada pels homes d’Svetislav Pesic.

L’Armani ha demostrat ben aviat que té poc a veure amb el fluix equip de les últimes edicions i que aposta per un estil fresc i ofensiu. Ha dut la iniciativa d’entrada i amb l’encert de Micov ha tingut els primers avantatges (6-13). L’ex-Unicaja Jeff Brooks (17 punts) aviat s’hi ha sumat i la reacció del Barça ha nascut a partir del 13-21 de la mà de Kyle Kuric (15 punts) i el triple sobre la botzina de Blazic ha tancat el quart 24-25. En el segon la millora defensiva ha estat evident i els blaugrana han pogut córrer amb Huertel marcant el ritme. El belga (20 punts i 6 assistències) ha estat l’encarregat de posar dobles dígits de distància a l’electrònic i Pangos ha deixat el duel amb la màxima diferència a la mitja part: 53-42.

Kuric ha mantingut el canell calent a la segona meitat i la distància ha pujat fins als 16 punts (65-49), ajudat per la superioritat d’Ante Tomic prop del cèrcol. Sense Nedovic i amb Mike James poc encertat (5/15 tirs) el joc ofensiu dels milanesos s’ha tornat espès, amb massa tirs forçats i pèrdues. I el domini dels catalans en el rebot també ha estat contundent. Una pilota robada i una gran entrada d’Heurtel han fet pujar la pallissa fins al 74-54 per cloure el període. Pesic no volia maldecaps, així que ha tallat amb un temps mort la tímida reacció dels italians, que després d’un triple de Mike James s’han situat a 14. Els blaugrana no han acabat de retrobar el ritme i l’Armani ha tingut un triple per apropar-se a deu, però el ferro l’ha rebutjat. Ho ha aconseguit per retallar el marcador al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)