FEB

Triomf de l’Spar Citylift a Mendizorrotza (56-84)

Bàsquet. Lliga femenina. Les d’Èric Surís, que es queden al País Basc per jugar dimecres a Gernika en l’Eurocopa, han fet un 8-25 al darrer quart

L’Spar Citylift ha guanyat l’Araski 56-84 el primer partit després del parèntesi per les finestres FIBA de seleccions, també el primer de l’estada de l’Uni al País Basc que les gironines completaran aquest dimecres en l’Eurocopa contra el Gernika.

Les d’Èric Surís han imposat la seva qualitat i, des del minut tres que han gaudit del primer avantatge (6-7, triple de Hampton), han entrat en un intercanvi que s’ha acabat amb les rotacions a la pista i un parcial de 0-12 liderat per Hampton i Reisingerova (19-30).

L’Araski ha resistit, a remolc de l’Spar Citylift, fins mitjan tercer quart quan la irrupció de Murphy al perímetre amb dos triples a passada de Laia Palau (44-55) ha encarrilat el triomf gironí abans d’un darrer quart en què, l’encert del perímetre de l’Uni, ha acabat apartant les de Made Urieta de la pista abans que Surís donés minuts a Aina Martín i Belén González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)