NBA

Els Jazz, amb 0/9 de Ricky Rubio, guanyen i fitxen

NBA. El retorn de Donovan Mitchell (29 punts) dóna oxigen a Utah i exhibicions de Russell Westbrook i Damian Lillard

  • VÍDEO: Resum del Nets-Jazz

Els Jazz han agafat una mica d’oxigen amb la victòria a Brooklyn per 91-101 gràcies a la reaparició de Donovan Mitchell. Utah ha desconnectat del partit al tercer quart, però en l’últim ha fet un contundent parcial de 13-31, amb 12 punts en els últims cinc minuts de la seva estrella, que n’ha fet 29 en total. Ricky Rubio, en canvi, ha tingut una nit per oblidar, incapaç d’anotar cap dels nou tirs que ha intentat. 6 punts i 4 assistències del base del Masnou. El millor aliat de Mitchell ha estat el francès Rudy Gobert, que ha acumulat 23 punts (10/14 tirs), 16 rebots i 4 taps. Els de Salt Lake City són el segon pitjor equip des de la línia de tres, així que aquesta nit s’han fet amb el veterà Kyle Korver (37 anys), enviant a Cleveland Alec Burks i dues segones rondes del draft.

El pitjor a la NBA des de la llarga distància són els Thunder, així que avui han optat per Álex Abrines al cinc titular. L’ex del Barça no ha estat gens fi, anotant només un dels vuit intents des del triple. Tres punts en 27 minuts. El gran protagonista ha estat Russell Westrbook, que s’ha situat tercer en la classificació històrica dels triples dobles amb 23 punts, 19 rebots i 15 assistències en la victòria 100-83 contra els Cavaliers.

L’altre protagonista de la nit ha estat Damian Lillard, que al final del tercer quart ja duia 10 triples contra Orlando. No n’ha fet més, però els 41 punts, amb 10/15 des de la llarga distància, han comportat el triomf sobre els Magic per 115-112.

Finalment, el millor equip de l’última fase regular, els Rockets, segueixen sense trobar el rumb i han caigut 108-128 contra Dallas, amb una nova gran actuació de l’ex-MVP de l’ACB i l’Eurolliga, Luka Doncic, autor de 20 punts i una cistella des de mitja pista.

Altres resultats:

Clippers-Suns: 115-99.

Pelicans-Wizards: 125-104.

Bucks-Bulls: 116-113.

76ers-Knicks: 117-91.

Hornets-Hawks: 108-94.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)