Eurolliga

Són paraules importants

El rival. El Barça rep el Fenerbahçe, el líder de la competició, amb només una derrota, contra l’Efes; Pesic i Obradovic, un duel espectacular

Si diumenge el Barça va treure nota alta en el clàssic contra el Madrid, avui a Europa té també un test de màxima dificultat. El Fenerbahçe són paraules majors i l’equip de Zeljko Obradovic, que només ha cedit un partit en el duel turc a la pista de l’Efes, és colíder juntament amb el CSKA guanyant a pistes com la del Zalgiris, Vitòria, Olympiacòs o Maccabi. El Palau Blaugrana però continua intractable i els de Pesic encara no han cedit cap partit en tot el curs: 3-0 a l’Eurolliga i 6-0 a l’ACB.

El Fenerbahçe, tot i haver jugat un partit menys a la lliga turca -té pendent rebre el Pinar-, és líder invicte de la lliga domèstica (7-0) amb dues victòries ja de diferència respecte els seus immediats perseguidors -Efes i Tofas (6-2)-. Bona part de les opcions de victòria del Fenerbahçe serà el joc interior on Jan Vesely marca diferències. Tan Tomic com Seraphin hauran d’atacar el txec per desgastar-lo i intentar carregar-lo de faltes. Vesely té gran capacitat atlètica però té menys cos que els dos pivots blaugrana. A més, Pangos i Heurtel tetnen un examen exigent contra Kostas Sloukas per evitar que porti el ritme del matx. Al seu costat l’elèctric Bobby Dixon, ara anomenat Ali Muhammed després de ser nacionalitzat turc i el potencial infinit amb Datome, Kalinic, Melli, Guduric i companyia.

LA PRÈVIA

El Fenerbahçe juga com a equip. Viu del seu conjunt i no és fàcil per a cap equip. És un repte per a nosaltres
Svetislav Pesic
Pesic ha donat un segell al Barça, que és un candidat clar per a la final a quatre; no hi ha individualitats, sinó un equip potent
Zeljko Obradovic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)