Eurolliga

Desfeta blaugrana contra el Fenerbahçe (65-84)

Bàsquet. Els blaugrana s’han vist superats pel conjunt d’Obradovic, que han estat molt superiors

El Barça ha perdut 65-84 contra el Fenerbahçe en un partit molt físic però en què els blaugrana no han tingut cap opció. Els turcs han estat molt superiors i han tret profit del rebot per fer-se forts. El conjunt de Zeljko Obradovic han agafat la iniciativa en el marcador des de l’inici, aconseguint tancat el primer quart amb cinc punts d’avantatge (17-23). Els blaugrana no s’han trobat còmodes en el partit, molt físic, però han endurit la defensa per intentar equilibrar forces, tot i que no els ha servit per igualar el partit, sinó que han arribat al descans a nou punts del rival (26-45). El Barça ha tingut un bon inici de tercer quart amb un parcial de 6-2 però el Fenerbahçe ha respòs molt bé, encistellant en cada possessió i amb un gran Ali Muhammed. Els blaugrana, desesperats, han iniciat el darrer període amb 17 punts de desavantatge i tot i que a cinc minuts del final han aconseguit situar-se a només deu punts, els d’Obradovic han aprofitat la feblesa mental dels catalans per sentenciar.