FEB

El Bàsquet Girona tomba el líder (58-71)

LEB Plata. Gran treball defensiu a Múrcia dels de Quim Costa, que arriben a l’equador de la primera fase amb 6-5 de balanç

El Bàsquet Girona torna a transmetre bones sensacions i avui s’ha imposat a la pista del Múrcia (58-71) que arribava a la cita com a líder i jugant-se l’accés a la final de la copa LEB Plata. Un bitllet que s’acabaria enduent l’Alacant. Pel que fa als de Quim Costa, la victòria els permet tancar la primera volta en positiu (6-5) i entre els sis primers classificats.

Llevat dels primers instants, la iniciativa ha estat sempre gironina, gràcies a una sòlida defensa –ha deixat en 58 punts un rival que n’anota 75,5 de mitjana– i a la paciència i equilibri en atac. Fins i tot, feia l’efecte que podia trencar el partit a les acaballes del tercer quart, després de dos triples seguits (40-52, 29’). El Múrcia, apujant les línies i sent molt agressiu al darrere, ha arribat a posar-se a cinc (51-56, 35’), però li ha faltat encert des de l’exterior. I a més, Trias –el millor amb 17 punts, 8 rebots i 26 de valoració– ha aparegut en la recta final per asserenar l’equip i lligar una victòria de molt mèrit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)