FCBQ

Victòria en la pròrroga

Bàsquet. Copa Catalunya. L’Unigirona força el temps afegit amb un triple de Jòdar i després fa valer la seva defensa contra el Draft

UNIGIRONA 58 DRAFT 50

UNIGIRONA:Jou (1), Jòdar (4), Martín (3), González (19), Mayoral (2) –cinc inicial–, Pairo (1), Belén González, Condom (4), Bagaria (4), Soler (5), Coma (4)i Moya (6). 16/54 de 2. 4/21 triples (2 Jodar, 1 Martín i 1 Vanessa González). 14/26 tirs lliures.DRAFT GRAMENET:De la Torre (4), C. Garcia (3), Perezpaya (14), A. Garcia (12), Davi (2) –cinc inicial–, Andrés, Ferreri (4), Ceña, Caminal (2), Cuadrado i Meca (4).PARCIALS:13-4, 12-12, 4-12, 17-18 i 12-4.ÀRBITRES:Hormigo i Dalmau.COMENTARI:El GEiEG va tombar el Draft en la pròrroga en un partit amb constants alternatives. Anna Jòdar va forçar el temps afegit en una jugada assajada a pocs segons del final. Les grupistes van ser molt superiors, com ho havien estat també en el primer quart (13-4), gràcies a la defensa que van fer a les jugadores interiors visitants. La dinàmica del partit, amb tot, es va capgirar en el tercer quart. Les barcelonines van pujar línies defensives i les de casa van tenir problemes per trobar solucions en atac. En l’últim quart, el Draft es va avançar i va tenir el partit a la mà, però les noies de Joan Pau Torralba van saber jugar bé les seves cartes. L’equip gironí, tercer, juga la propera jornada a Viladecans un dels grans partits de la categoria.