FEB

El bon inici no té continuïtat

Lliga EBA. El Salt comença dominant el Salou gràcies a la intensitat defensiva però abaixa els braços en la segona part

SALT 62 SALOU 78

SALT:Ferragut (5), Sima (2), Carrera (6), Planas (5), Juanola (11) –cinc inicial–, Pujolràs (9), Radojkovic (8), Capell (5), Fatty, Pons i Grau (11). 19/44 tirs de 2. 6/25 triples (2 Jordi Carrera, 1 Radojkovic, 1 Ferragut, 1 Planas i 1 Juanola). 6/14 tirs lliures. 34 rebots (9 Sima). 52 valoració (16 Pujolràs).SALOU:Barksdale (22), Ollé (14), Morales, Galofré (19), Martínez –cinc inicial–, Gómez, Salido (3), Crabtree, Martínez (2), Santiago (11) i Martín (7). 23/39 tirs lliures. 9/23 triples (3 Ollé, 3 Galofré, 1 Martín, 1 Santiago, 1 Salido). 5/9 tirs lliures. 35 rebots (8 Barksadale).PARCIALS:22-20, 18-16, 8-22, 14-20.

Malgrat la mala ratxa de l’equip (9 derrotes seguides), els jugadors del Salt van sortir connectats al partit, i amb bones sensacions i intensitat en defensa van controlar el Salou els dos primers quarts. La pressió al darrere i les bones decisions en atac donaven confiança a l’equip de cara a la segona part (40-36). En la segona part, un petit parcial de 0-7 dels visitants ho va canviar tot. Els saltencs van abaixar els braços i se’ls van aparèixer al davant tots els fantasmes de la temporada. Les rotacions no van resoldre el problema i els visitants, ja molt còmodes, van posar terra per mig i l’últim quart ja ser un tràmit.