FEB

Del 10-1 a l’1-10

LEB Or. El Prat és el cuer després de set derrotes consecutives fruit d’una plantilla limitada de talent i econòmicament no pot fer reforços de qualitat

El Prat Joventut va engegar aquest estiu un nou projecte recuperant la vinculació que havia tingut durant 14 temporades amb la Penya. El curs passat el Prat d’Arturo Àlvarez va ser la sensació quedant-se a les portes de l’ascens a l’ACB però amb una filosofia absolutament diferent i invertint el què tenien i dl què no disposaven per poder fer una plantilla de primer nivell. Uns mesos després la història ha canviat amb una filosofia totalment oposada. S’arrossega el peatge econòmic del curs passat i això fa que ara no hi hagi recursos per fitxar. El Prat del curs passat va començar amb un 10-1. Enguany porta 1-10. El tècnic Dani Miret assegura que només queda un camí: “Portem set derrotes seguides però tot i això portem una bona dinàmica d’entrenament i els jugadors quan salten a la pista tenen ganes però ara a les primeres parts ens descol·loquem nosaltres mateixos”. Pel tècnic del Prat, el més jove de la LEB Or, els contratemps han estat constants i la baixa de Zagars ha condicionat totalment: “Generava moltes coses que estan intentant fer altres jugadors tot i que no tenen aquest rol ni el talent per fer-ho, tenen altres característiques; ara els nostres defectes s’estan accentuant i en el joc interior tenim un problema en el rebot però és de tot l’equip, hem de fer net i començar de nou”. Pel què fa als joves vinculats Zagars i Bieshaar estan lesionats i Busquets i Parra els queda molt per aprendre: “S’estan adonant de les coses que feien fins ara i que s’han d’adaptar i trobar l’equilibri entre les seves accions de talent i el què pugui ajudar a l’equip, a nivell tàctic i a nivell de competir en una competició com la LEB Or és brutal, estan millorant i s’estan implicant i volent competir per ajudar a l’equip que era l’objectiu de la vinculació, fins ara els joves havien d’aprendre a botar, passar, defensar...i ara de sènior ja han de saber gestionar situacions complicades perquè és part del procés”.

Sense diners per fitxar

La vinculació entre Penya i Prat queda definit que el Joventut no posarà diners i el club del Baix Llobregat no té més pressupost, cosa que fa que no es pugui fitxar: “Es pot pensar que ens falta alguna peça per fer millor les altres, tenim bons jugadors a l’equip però necessiten ajuda per col·locar-se en el camp i poder-se allunyar de la pilota per brillar, és difícil que es pugui donar un cas així i la meva feina és que amb les peces que tenim treure el màxim profit sense voler demanar més del què pot donar l’equip, es pot anar per sota però no ens podem ensorrar i no intentar capgirar-ho tots els minuts”.

L’ENTRENADOR

La mala dinàmica de set derrotes seguides fa que a les primeres parts ens descol·loquem nosaltres mateixos i això marca el matx

DADES

No hem llençat la tovallola, el curs passat la Penya va aixecar una dinàmica més negativa que la nostra
Dani Miret
27,7
rebots
de mitjana atrapa el Prat, el pitjor de la LEB Or. Els segons pitjors són el Càceres i el Bilbao, conjuntament, amb 30,7.
7
de les 10 derrotes
del Prat han estat de més de 10 punts: Lleida (-17), Huesca (-11), Valladolid (-22), Palma (-29), Araberri (-13), Càceres (-13) i Palència (-43).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)