ACB

Proposta d’esmena del Divina Joventut

ACB. Nico Laprovittola i Jaime Fernández, líders de la Penya i l’Unicaja, cridats a desequilibrar el duel d’avui

El Divina Joventut torna a l’Olímpic aquesta tarda (18 h) contra el quart de la lliga, l’Unicaja. Ho fa, la Penya, després de l’aturada de la lliga per les finestres FIBA –cinc jugadors a fora fins a la meitat d’aquesta setmana– i, també, després del 112-66 a Saragossa. Dakota Mathias pot ser la novetat dels verd-i-negres, després de vuit setmanes de baixa per un esquinç de turmell. Per als visitants també pot tornar Alberto Díaz, dos mesos després.

Un duel monopolitzat per les figures dels bases d’ambdós equips, Nico Laprovittola i Jaime Fernández. El 10 del Joventut és el termòmetre de l’equip de Carles Duran. Líder de la lliga en assistències (7,8, dues més que Renfroe, el segon), el seu rendiment va ser capital en els cinc triomfs les set primeres jornades. El que arriba en el seu millor moment és el 3 de l’Unicaja. L’exbase de l’Andorra complirà avui 250 partits a l’ACB, lliga de la qual lidera la valoració (19,2). Arriba com a novè anotador malgrat els 7 i 8 punts les dues darreres jornades i un 8,9 favorable a l’Unicaja amb ell sobre el parquet. El jugador format a l’Estudiantes és, del seu equip –quart amb dues derrotes–, el que més possessions acaba: 12,7. El líder en aquest apartat estadístic? Nico Laprovittola amb 17,6...

“Ser agressius en atac i en defensa, córrer i mirar de millorar el nostre encert en triples” és la fórmula que va assenyalar Xabi López Arostegui per recuperar el bon camí, després d’una desconnexió necessària, i més després de la desfeta a Saragossa. Carles Duran puntualitza que el parèntesi per les finestres FIBA no ha permès a l’equip millorar com a col·lectiu.

LA PRÈVIA

L’Unicaja és un gran equip, però podem competir contra qualsevol rival si som humils i tenim ambició
Carles Duran
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)