ACB

Ventura, KO tres setmanes i Mathias ha de reaparèixer

ACB. El capità es va fer una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra i obligarà el nord-americà a jugar ja després de vuit setmanes de recuperació

Albert Ventura es perdrà els pròxims partits de la Penya. Com a mínim es quedarà sense jugar a Gran Canària diumenge, la setmana següent contra l’Iberostar Tenerife al Palau Olímpic i s’intentarà forçar perquè pugi estar ja a la pista de l’UCAM Múrcia el darrer partit de l’any, el 30 de desembre. Les proves que se li van efectuar ahir a Albert Ventura van confirmar que el capità de la Penya pateix una microruptura en el bíceps femoral de la cama esquerra. La lesió se la va produir en el segon quart contra l’Unicaja en anotar una cistella guanyant línia de fons. Ràpidament va demanar el canvi posant-se la mà darrera de la cuixa. Inicialment es va pensar que podia ser una contractura muscular però una vegada es va refredar la cuixa el dolor va ser intens.

Mathias ja està bé...

La baixa d’Albert Ventura obligarà el nord-americà Dakota Mathias a reaparèixer. En els dos últims partits ha fet l’escalfament però no pensava jugar. Tot i que inicialment l’esquinç al turmell dret que es va fer a la pista del Madrid tenia una recuperació d’entre quatre i cinc setmanes. El problema és que ja es porten vuit setmanes sense jugar i tot i que s’entrena amb l’equip el jugador ha assegurat en els últims partits que no se sentia bé i que tenia molèsties. El metge però assegurava que estava bé. Ara ja no hi ha volta enrere perquè l’equip el necessita.

El Prat, més reduït

Com ja és habitual les lesions del primer equip es cobreixen amb jugadors del vinculat, el Prat Joventut. Això farà que Pep Busquets i Joel Parra, els dos únics vinculats que estan bé dels quatre que té la Penya –Bieshaar i Zagars estan lesionats– hauran d’anar a Gran Canària i això farà que hagin d’entrenar amb el primer equip. El Prat, cuer de la LEB Or amb un 1-11, juga dissabte contra el Melilla al Joan Busquets i Busquets i Parra només podran jugar si agafen un vol després per arribar a mitja nit a Las Palmas.

El futur de Dragovic a Manresa

Nikola Dragovic va arribar al Bages a mitjans d’octubre per cobrir la baixa per lesió de Marko Lukovic. El contracte de dos mesos que va firmar acaba diumenge, just després del partit contra el Saragossa al Nou Congost. Curiosament, el seu anterior equip. En els set partits en què ha participat fins el moment, ha acreditat 3,4 punts i 2,3 rebots en 17,4 minuts de mitjana. El club està valorant la seva continuïtat i no seria descartable que es quedés tenint en compte que, en els tres últims partits, Lukovic ja ha estat disponible i Joan Peñarroya ha preferit utilitzar Dragovic. D’altra banda, avui està previst saber l’abast del cop al peu dret que va rebre Jordan Sakho diumenge a les acaballes del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)