Eurolliga

Llull no s’ho perdrà

El rival. El Barça va apallissar els blancs, sense la seva estrella, fa 20 dies (86-69) pispant-los el liderat ACB; tots coincideixen que serà una altra història

El Barça Lassa visita un Wizink Center on ja no queden entrades a la venta per viure un dels clàssics més interessants dels últims temps en una exigent competició com l’Eurolliga. Tots els protagonistes coincideixen a assenyalar que no té res a veure aquest duel amb el que es va viure el passat 25 de novembre al Palau, on els de Pesic van destrossar el Madrid a l’ACB (86-69) i li van prendre el lideratge. El Barça necessita un triomf que tindria un valor doble per la confiança que donaria i per la classificació per consolidar-se entre els vuit millors. Els blancs recuperen Llull, que ha estat baixa els últims partits per molèsties i a qui Pablo Laso està sabent gestionar per evitar una recaiguda de la greu lesió que va tenir. Svetislav Pesic n’haurà de descartar un, com és habitual. En el darrer clàssic qui va quedar fora va ser Artem Pustovyi. Els blancs només han perdut dos partits, contra Olympiacòs (88-83) i contra CSKA (88-93), però curiosament han estat en els últims tres partits. Tot i que el matx no té conseqüències esportives perquè queda encara molta lliga regular sí que hi ha molts comptes pendents de fa tres setmanes.

LA PRÈVIA

És fonamental que no facin punts en transició i hem de controlar el rebot. Sabem, però, que no es fàcil
Svetislav Pesic
Són competicions diferents, però tots tenim el precedent al cap. Hem de millorar molt per poder guanyar
Pablo Laso
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)