FEB

Com en els grans dies

Lliga Femenina. La visita de diumenge de l’Avenida a Fontajau desperta molta expectació i estan garantits més de 4.000 espectadors

Fontajau ja es prepara per ser l’escenari diumenge (20 h) del gran duel de Lliga Femenina, el clàssic modern de la competició. Les visites de l’Avenida sempre han tingut una gran expectació ja fos en fase regular o a play-off i en aquesta ocasió no serà diferent. L’Spar Citylift ho ha guanyat tot a casa aquest curs (7-0) i pretén allargar la ratxa contra l’equip que l’ha privat dels títols els últims anys. Segons el club, ja estan garantits 4.000 espectadors i es treballa per registrar el ple absolut. La temporada passada, en el segon partit de la final, hi va haver una entrada de 4.200 espectadors al pavelló gironí.

En forma

Tot i no guanyar, l’Avenida va tenir contra les cordes a Würzburg ahir el Dinamo Kursk de Marta Xargay, el gran favorit per al títol de l’Eurolliga (56-58). La màxima anotadora local va ser Elonu, amb 12 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)