Més bàsquet

El Bencriada no aixeca el cap abans d’acabar l’any

Copa Cat. fem.

BENCRIADA 46 LES CORTS 63

BENCRIADA BANYOLES:Llagostera (6), Ferreiro (4), Juvanteny (2), Thió (6), Duch (10) -cinc inicial-, Trabal (2), Valera (4), Pla (5), Corominola (7), Compte, Llobet i Badosa. 12/52 de 2, 1/14 triples (Ferreiro) i 19/26 tirs lliures.JOVENTUT LES CORTS:Cordón (2), Ripoll (11), Serrano (8), Garriga (12), Riera -cinc inicial-, Genius, Gulanyà (8), Mariona, Mireia (9), Meritxell (6) i Laura (7). 19/48 de 2, 4/21 triples (Ripoll, Garriga, Meritxell i Laura) i 13/19 tirs lliures.PARCIALS:7-16, 7-14, 21-15, 11-18.COMENTARI:Cinquena derrota consecutiva per a un Bencriada Banyoles que volia tancar el 2018 amb un triomf important contra un rival directe en la classificació. Tot i així, les del Pla de l’Estany van estar molt erràtiques en el tir ivan signar una primera part per oblidar en què només van anotar 14 punts. Tot i la reacció local a la sortida del descans, el Joventut Les Corts va fer un partit seriós i no va trobar resistència contra un equip tocat anímicament que fallava en excés en ataca i que no va estar fi defensivament, cometent massa faltes i entrant molt tard en el partit. Amb aquesta nova derrota l’equip fa més d’un mes que no guanya.