Eurolliga

El Panathinaikòs destitueix Xavi Pascual

Bàsquet. L’entrenador català ha estat víctima dels resultats en l’Eurolliga (desè amb 6-7)

Xavi Pascual ha deixat de ser l’entrenador del Panathinaikòs, club al qual va arribar l’estiu del 2016 procedent del Barça. La situació de l’equip grec en l’Eurolliga (desè, amb 6-7, el mateix balanç que el Barça) ha estat el detonant probable de la decisió del club grec. El Panathinaikòs ha perdut cinc dels últims set partits de l’Eurolliga tot i que sobta que la destitució hagi arribat enmig d’una setmana amb doble jornada i després d’una derrota contra el Madrid (89-68) amb la qual ja s’hi podia comptar.

A Atenes, Pascual ha guanyat dues lligues (2016/17 i 2017/18) i una copa (2017/18) i lidera la lliga (8-0) però els títols domèstics no compten massa per avaluar un entrenador dels dos equips grans de la lliga grega. En l’Eurolliga Pascual ha obtingut els resultats que es podien esperar del potencial del PAO, que ja no és un dels equips de referència a Europa. En l’Eurolliga 2016/17 va perdre contra el Fenerbahçe en els quarts de final (3-0) i en la 2017/18, contra el Madrid (3-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)