NBA

Marc Gasol, en la seva línia

Bàsquet. NBA. Amb 20 punts, 9 rebots i 6 assistències torna a brillar i els Grizzlies no es rendeixen en la lluita pel ‘play-off’

Marc Gasol va exhibir un cop més el seu brillant moment de forma liderant els Grizzlies en la victòria contra els Cavaliers (95-87). El pivot català va anotar 20 punts, va agafar nou rebots i va donar sis assistències en vint minuts de joc. El triomf manté l’equip de Memphis en el tercer lloc de la divisió sud-oest a només mig partit dels líders, els Rockets, i a un de la zona de play-off de la conferència oest.

Els Raptors, per la seva banda, mantenen el millor balanç de tota la lliga (26-10) després del triomf contra Miami (104-106) en un altre magnífic partit de l’exjugador dels Spurs Kawhi Leonard (30 punts i 8 rebots). Luca Doncic manté el seu to ascendent i va quedar a un pas del triple doble (21 punts, 9 rebots i 10 assistències) en el triomf dels Mavericks contra els Pelicans (122-119). Els de Dallas, però, estan encara lluny, a tres partits, de la zona de play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)