FEB

L’Snatt’s Femení Sant Adrià fitxa Robyn Parks

Bàsquet. Lliga femenina. L’aler nord-americana debutarà en el partit contra l’Spar Citylift aquest diumenge (18.30 h)

L’Snatt’s Sant Adrià ha fet oficial la incorporació de Robyn Parks (1,83 m, 26 anys), que cobreix la baixa de Hailey Dunham; desvinculada aquest divendres. Parks s’ha entrenat tota la setmana a les ordres de Glòria Estopà i fins aquest dissabte no ha arribat el trànsfer internacional de la jugadora nord-americana, provinent d’Angola.

Parks debutarà en el duel contra l’Spar Citylift amb “l’objectiu d’agafar sensacions amb l’equip i trobar-se una mica més còmoda perquè l’adaptació tampoc es fa de la nit al dia” segons ha manifestat l’entrenadora del Sant Adrià a aquest diari.

Amb experiència a la Lliga Femenina, amb Gran Canària i Campus Promete, Parks serà una referència ofensiva al perímetre lila. A Canàries va acreditar 18,2 punts i 4,6 rebots el curs 2014-15 i, a La Rioja, 13,6 i 4,3. Sense equip aquesta temporada, en l’anterior va ser la màxima anotadora a la lliga polonesa amb el Sosnowiec (20 punts i 4,8 rebots).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)