Més bàsquet

El millor inici possible

Copa Catalunya. El CEB Girona esclafa el Granollers en una primera meitat per emmarcar i comença l’any de la millor manera

CEB GIRONA 75 GRANOLLERS 58

CEB GIRONA:Tort (12), Valera (17), Espinosa Jr. (1), Revilla (12), Paulí -cinc inicial-, Rigat (17), Pantrigo (6), Martín (2), Carpintero i Agustí (8). 16/41 de 2, 11/33 triples (4 Rigat) i 10/14 tirs lliures.CB GRANOLLERS:Ricardo (2), Guillermo (8), Serra, Griso (8), Homs (7) -cinc inicial-, Gonzalo (11), Vázquez, Farrando (1), Martínez, Rodríguez (12), Lamine (9) i Salmeron. 18/41 de 2, 2/14 triples (Gonzalo i Lamine) i 16/27 tirs lliures.PARCIALS:21-9, 23-8, 19-21, 12-20.COMENTARI:El CEB Girona no esperava començar el 2019 amb una victòria tan plàcida, però la gran activitat defensiva i la bona posada en escena dels d’Albert Morejón van començar a determinar el partit des de l’inici. Amb una diferència de 10 punts, el Granollers va voler fer la guerra pel seu compte i va llançar la tovallola massa aviat. En la segona meitat els visitants van endurir més el joc i van avançar les línies defensives, provocant errors i pèrdues dels gironins que acabaven sempre amb un ràpid contraatac del Granollers. Però no va ser una reacció suficient per remuntar una diferència de més de 20 punts en els primers dos quarts. El CEB va resoldre bé el partit tot i la baixa d’Espinosa a la zona interior i els jugadors es van repartir molt l’anotació, mostrant efectivitat des de la zona exterior, actitud i treball en defensa i un bon nivell d’intensitat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)