FEB

Victòria d’or del Bàsquet Girona a Almansa (70-71)

LEB Plata. Un tir lliure de Jordi Trias a un segon del final ha acabat decantant el partit

El Bàsquet Girona ha tornat avui al camí de la victòria. Ho ha fet en una pista molt difícil com la de l’Almansa, i gràcies a un tir lliure de Jordi Trias a un segon del final (70-71). El triomf davant un rival directe –comptarà per a la següent fase– també li permet escalar dues posicions i situar-se tercer.

Ha estat un partit tremendament igualat, en el qual cap dels dos equips ha disposat d’un avantatge superior als sis punts. Els manxecs han intentat imposar el seu nivell físic i defensivament, han fet patir els gironins a través d’una defensa zonal. Per la seva part, els de Quim Costa, que gairebé han dut sempre la iniciativa, han tingut un altre cop en Jordi Trias el seu jugador més determinant. Ha acabat amb 20 punts i 25 de valoració. Precisament, el gironí ha decidit el partit en rebre una falta d’atac de Dieng en la lluita per un rebot, després d’un mal tir de Harris amb 70-70. El fet que faltés un segon pel final ha provocat les protestes de públic i equip local. Ha anotat el primer tir lliure i el segon l’ha tirat a fallar perquè l’Almansa no tingués temps de fer un tir amb cara i ulls, ni preparar cap jugada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)