Més bàsquet

Queden sense benzina en el darrer quart

Copa Catalunya femenina. Sisena derrota consecutiva del Bencriada

IGUALADA 64 BENCRIADA 58

YVETTE PONS - CB IGUALADA:Soler (4), Lamolla (8), Jané (10), Gener, Aniento (2) -cinc inicial-, Carner (22), Xairó (7), Rosselló, Amatllé (2), Enrich (4), Segués i Carrasco (5). 21/37 de 2, 1/8 triples (Xairó) i 19/27 tirs lliures.BENCRIADA BANYOLES:Trabal (8), Ferreiro (2), Thió (11), Juvanteny (9), Duch (8) -cinc inicial-, Llagostera (6) Valera (6), Pla, Badosa (8), Corominola i Compte. 20/40 de 2, 1/10 triples (Llagostera) i 15/26 tirs lliures.PARCIALS:16-15, 14-16, 16-20, 18-7.

El Bencriada no ha començat l’any amb bon peu i continua immers en una mala dinàmica que l’ha portat a la part baixa de la classificació. Les jugadores de Sandra Ventura van competir molt bé durant tot el partit, en un matx intens, amb protagonisme per a la zona interior i amb dos equips que van cometre moltes faltes. Les banyolines van resistir bé en el marcador fins al decisiu últim quart, quan se’ls van acabar les piles i van cometre massa errors degut a la precipitació i a les concessions defensives. Qui sí que va mantenir-se en una bona línia anotadora va ser un Igualada a qui no va tremolar el pols en el moment clau. És la sisena derrota consecutiva del Bencriada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)