ACB

El Barça venç el Breogán (94-80) i s’assegura el lideratge a la primera volta

El Barça Lassa ha superat el Cafés Candelas Breogán aquest vespre al Palau (94-80) i s’assegura tancar la primera volta de la lliga Endesa en la primera posició de la taula, amb l’avantatge que això suposa de cara al calendari de la copa. A més, el triomf contra el conjunt gallec –el vuitè que encadenen els de Svetislav Pesic- permet tancar una setmana rodona que va arrencar amb les victòries obtingudes a l’Eurolliga contra l’Olimpia de Mila i el Panathinaikòs.

L’equip blaugrana ha acumulat una renda de 12 punts després dels dos primers quarts (50-38), quan ja ha exhibit un joc dinàmic en atac i amb un Singleton inspirat (12 punt fins el decans). Tot i això, el Breogán, que encadenava quatre victòries abans de venir al Palau, ha reaccionat i liderat per Cvetkovic ha estat capaç de reprendre l’equilibri amb a l’electrònica amb un parcial de 0-11 en iniciar el tercer quart. Els blaugrana han hagut de tornar a prémer l’accelerador per frenar l’ambició del Breogán. Les accions de Hanga, que ha acabat el partit com a màxima anotador amb 24 punts –el seu rècord com a blaugrana– i també d’Heurtel han impulsat la recuperació dels de Pesic. Un triple de Pangos ha permès fer pujar un tranquil·litzador 77-66 en finalitzar el tercer quart.

Ja en els últims 10 minuts el Barça han mantingut l’electrònic sota control i mantenint la intensitat defensiva ha acabat de segellar el triomf per 14 punts de renda (94-80).

Homenatge a Sada

Durant la mitja part el Barça ha dedicat un homenatge a Víctor Sada, un dels membres del Barça campió d’Europa l’any 2010, que fa pocs mesos va anunciar la retirada amb 34 anys. “Ha estat un orgull vestir la samarreta del Barça i poder jugar cada setmana Palau. El meu sentiment és culer”, ha comentat des del centre de la pista i mentre el públic li dedicava un gran aplaudiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)