FEB

Leia Dongue, il·lusionada a Girona

Lliga Femenina. La pivot moçambiquesa es fixa com a objectiu guanyar algun títol amb l’Spar Citylift Girona aquesta temporada

Ja fa dues setmanes que va arribar a Girona, però fins aquest migdia l’Spar Citylift Girona no ha pogut presentar Leia Dongue, pivot moçambiquesa que ha arribat per apuntalar el joc interior davant la baixa de llarga durada de Bea Sánchez. Dongue (1991), que va iniciar el curs al Cègled hongarès, ha apostat per tornar al bàsquet estatal, on ja havia jugat, a Càceres (Lliga Femenina 2) i Gernika. “El meu objectiu és jugar en les millors lligues del món i la Lliga Femenina ho és. És un somni fet realitat”, deia l’interior, encantada amb la rebuda que ha tingut del cos tècnic i la plantilla: “L’idioma ajuda, però tothom m’està facilitant la integració. Em sento realment còmoda”.

Dongue només pot jugar competicions FEB perquè en l’Eurocopa ocuparia plaça d’extracomunitària i allà actuen com a tal Hampton i Colhado. “A Europa, els dono recolzament de cor”, ironitza la pivot, que té com a objectiu guanyar algun títol en el present curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)