FEB

El Girona també guanya sense Trias (76-65)

Bàsquet. Després d’una primera part discreta l’equip ha reaccionat en la segona

El Bàsquet Girona ha derrotat el Roda a Fontajau en un partit en què no ha pogut comptar amb el seu gran referent, Jordi Trias, que s’ha quedat al llit amb febre. En moltes fases del partit l’equip l’ha trobat a faltar sobretot en atac on el desencert ha estat la nota dominant en la primera meitat (32-29). En el tercer quart Berry (16 punt) s’ha fet valer sota la cistella rival i l’equip ha aconseguit marcar les primeres diferències rellevants (57-49) amb una defensa intensa i molt avançada. En l’últim quart l’equip ha mantingut el to defensiu i altres jugadors han col·laborat decisivament en atac, sobretot Sergi Costa i Nil Angelats i s’ha permès executar algunes accions de cara a la galeria.