ACB

Espectacle garantit

ACB. El Barça pot allunyar a tres triomfs un Baskonia sense Shengelia però que arriba segon i amb confiança

Amb el precedent de fa només un mes en el duel d’Eurolliga en què el Barça va assaltar el Fernando Buesa Arena (70-77) els de Pesic tornen a visitar un escenari de màxima dificultat. Ho farà en una situació de màxima pressió per als vitorians perquè en el cas de perdre s’allunyaran a tres victòries del Barça amb tota la segona volta en joc. En el cas d’una hipotètica victòria dels de Perasovic comprimirien encara més la zona alta perquè se situaria a només una victòria.

El Baskonia arriba en plena confiança després d’haver superat el Milà en un partit clau en el seu camí per acabar entre els vuit millors de l’Eurolliga tenint en compte que la final a quatre es disputa a Vitòria. El Barça pot aprofitar que els vitorians tenen la baixa de la seva estrella Shengelia, que té una mitjana de 19,9 punts per partit. Tampoc jugarà Jayson Granger, que, operat aquesta setmana del turmell, estarà quatre mesos KO.

Segon i tercer atacs

El duel es preveu espectacular tenint en compte que els dos equips són, després del Madrid, els més anotadors. Per Pierre Oriola s’ha d’estar amb màxima concentració: “És un rival molt dur a casa seva, la millor defensa juntament amb nosaltres. Serà complicat ja que es voldran reivindicar, perquè ja els vam guanyar en l’Eurolliga. Tenen baixes però són agressius, sobretot en les transicions.” Svetislav Pesic també parla d’un rival duríssim: “És complicat perquè el Baskonia s’ha adaptat a la nova situació, han jugat molt bé els últims partits d’Eurolliga i això els dona confiança. Quan es juga a Vitòria saps que jugues contra un equip agressiu en atac i en defensa, amb molta intensitat.”

El MoraBanc vol allargar la ratxa

El MoraBanc, amb la confiança que li està donant la bona trajectòria de l’Eurocopa, afronta avui el repte d’assaltar el Príncep Felip, on el Saragossa s’està mostrant a un nivell alt –han guanyat cinc dels set partits que hi han disputat–. Els andorrans, sense opcions de copa, arriben en bon moment i encadenen cinc triomfs en els últims sis partits entre ACB i Eurocopa. Ennis ha superat un virus estomacal i Albicy té molèsties a l’adductor esquerre, però jugaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)