Eurolliga

Ja ha plogut molt

El rival. El Barça afronta el repte del CSKA conscient que no té res a veure amb el correctiu que va rebre fa quatre mesos a Moscou (95-75)

El Barça té en el record el correctiu que va rebre al Megasport Arena, la pista del CSKA (95-75). Però d’allò ja fa quatre mesos i les coses han canviat molt, tenint en compte que era el primer partit de l’Eurolliga. El CSKA té jugadors que poden alternar diferents posicions, això els dona polivalència i els fa difícils de defensar. Pesic està treballant sobretot en les pèrdues de pilota, que són una llosa massa gran. El tècnic serbi diu que no pensen en el basket average ni fa números per saber què necessita el seu equip per ser als quarts o aspirar a les quatre posicions, i se centra a anar sumant victòries.

Sense Higgins

Els russos arriben amb la baixa ja sabuda de l’escorta nord-americà, que no s’ha recuperat de la lesió que arrossegava al peu. Pesic, però, hi va treure importància: “Una baixa en un equip així no és transcendental.”

Superada la primera volta, els russos són tercers, amb tres victòries d’avantatge respecte als blaugrana. El CSKA és líder de la VTB amb un balanç de 13-1 després de perdre la imbatibilitat contra el Zenit Sant Petersburg (93-86) aquesta setmana. Al darrere hi té, a un triomf, el Khimki i l’Unics.

LA PRÈVIA

Tots els jugadors saben com vèncer un partit així, tenen una edat; no n’hi ha prou amb defensar bé
Svetislav Pesic
Estem a un nivell molt diferent de quan vam perdre de 20 punts en la primera volta a la pista del CSKA
Ante Tomic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)