FEB

El Bàsquet Girona perd a la pista de l’Azuqueca (64-60)

LEB Plata. Els de Quim Costa han estat molt desencertats en atac en tot el partit

El Bàsquet Girona ha perdut avui a la pista de l’Azuqueca (64-60), en una derrota amb valor doble ja que l’equip de Guadalajara serà molt possiblement rival a la fase d’ascens i acumularà un 0-2 perquè també va vèncer a Fontajau en la primera volta.

Des del principi, l’equip ha estat penalitzat pel seu desencert en atac. Això ha provocat que, tot i el tram inicial amb Berry fent-se valer sota els cèrcols, sempre hagués d’anar a remolc del rival. Les diferències han començat a créixer en el segon quart, després que els de Quim Costa fossin incapaços de produir a prop del cèrcol (31-18, 18’). A mitja part, la distància s’ha reduït mínimament (33-23).

Res canviaria en el tercer quart, amb l’equip sentint-se incòmode i el rival obrint encara més forat des del triple (45-29, 26’). L’equip ha intentat apujar línies i ser més incisiu en la pressió sobre la pilota en el darrer quart. A això, hi ha afegit l’encert des de l’arc –faria fins a sis triples en el darrer parcial–, que li van permetre posar-se a quatre amb temps per endavant (58-54 a 3:24 pel final). Però el rival ha sabut resistir i als gironins els ha faltat temps per assetjar-los.

Bolton, amb 14 punts, ha estat el millor dels gironins, quarts amb 12-6.