FEB

L’Spar Citylift i el Cadí la Seu no fallen

Bàsquet. Les gironines encadenen la 12a victòria a la Lliga Femenina (62-74) i les alt-urgellenques apallissen el tercer, el Gernika (82-62)

El Cadí la Seu ha vençut el Gernika, tercer classificat de la Lliga Femenina, per un resultat tan contundent (82-62) que referma el bon moment de l’equip que dirigeix Bernat Canut i li permet pensar en la tercera posició com un objectiu raonable, ja que se situen a un sol triomf de l’equip basc i també han recuperat el basket average. Andrea Vilaró (19 punts, 8 rebots i 7 assistències) i Georgina Bahí (15 punts i 9 rebots) han conduït l’equip de la Seu.

L’Spar Citylift ha encadenat la 12a victòria a la Lliga Femenina a la pista de l’Al-Qàzeres (62-74) mirant de gastar les mínimes forces exigibles en una de les setmanes més complicades de la temporada, amb viatge a Moscou inclòs. Això justifica, en certa manera, el col·lapse que ha patit l’equip en l’últim quart –parcial de 15-0 en contra– després d’aconseguir la seva màxima diferència (38-61). Fins llavors les gironines han fet bé la seva feina amb Murphy (25 punts) excel·lint en atac i demostrant que està plenament recuperada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)