FEB

Així serà impossible

EBA. El CB Salt cau amb claredat a Mataró, no és capaç de competir i deixa unes sensacions preocupants de cara a la lluita per la salvació

BOET MATARÓ 76 SALT 54

MATARÓ PARC BOET:Puig de Gràcia (8), De Pree (8), Aza (15), Francisco (6), Moore (18) –cinc–, Merino (6), Duran (5), Tato (2) i Tuxford (8). 21/38 de 2 (8 Moore), 8/22 triples (2 De Pree i Francisco, 1 Puig de Gràcia, Merino, Aza i Duran, 10/16 tirs lliures, 40 rebots (12 Moore) i 92 de valoració (24 Aza).CB SALT:Pujolràs (8), Capell (8), Carrera, Juanola (8), Grau (4) –cinc–, Ferragut (5), Sima, Guillem (9), Bernat i Edu Garcia (12). 18/35 de 2 (6 Edu Garcia), 4/29 triples (Ferragut, Capell, Guillem i Juanola), 6/11 tirs lliures, 36 rebots (10 Edu Garcia) i 42 de valoració (14 Pujolràs).PARCIALS:16-12, 20-15, 20-10, 20-17.

Després de la victòria de la setmana passada, en què el Salt va sumar el segon triomf del curs i va donar símptomes de reacció, l’equip esperava poder confirmar aquesta millora en una pista complicada però alhora assequible si es feien les coses bé. Competir era l’objectiu principal del matx, i ni tan sols es va aconseguir això. Als d’Oriol Verdés els va mancar tot allò tan necessari com innegociable per encarar un partit: intensitat, motivació i concentració. Tot i ser capaç d’aguantar el resultat en la primera meitat, a l’equip se li va notar la falta d’intensitat des del primer moment i, els darrers dos quarts, el partit va ser totalment dominat pel Mataró, que es va sentir còmode a la pista i va fer el que va voler amb el conjunt saltenc. De fet, els locals en van tenir prou amb posar una marxa més i intensificar el ritme del matx, i no van trobar oposició per part dels visitants, que van acabar abaixant completament els braços i perdent donant una imatge realment preocupant.

Ara, l’equip podria acabar la jornada en l’últim lloc de la classificació si el Calvià és capaç de guanyar a casa el Monbus Igualada, quart classificat. Els homes d’Oriol Verdés hauran de reflexionar sobre l’actitud i les sensacions que van oferir a Mataró si volen fer un pas endavant en la lluita per la permanència en una categoria tan competitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)