FCBQ

El CEB Girona intimida

Bàsquet. Va apallissar el Vedruna Gràcia de 53 punts en un partit en què només va rebre 13 punts en tota la segona part

VEDRUNA 45 GIRONA 98

VEDRUNA GRÀCIA:Sabartés (4), De la Torre (4), Martín (11), Travería (5), Alarcón (4) –cinc–; Viedma (5), Samuels, Codinachs (7), Flores (3) i Domínguez (2). 7/30 triples (3 Martín i 1 Flores, Codinachs, Sabartés i Viedma). 2/4 tirs lliures. 16 faltes personals.CEB GIRONA:Rigat (23), Valera (21), Agustí (12), Espinosa Teixidor (4), Paulí (5) –cinc–; Tort (12), Rigau (9), Pantrigo, Espinosa Melián, Revilla (10) i Carpintero (2). 13/27 triples (7 Rigat, 4 Agustí i 1 Valera i Revilla). 13/15 tirs lliures. 15 faltes personals.PARCIALS:14-27, 18-22 (32-49), 4-27 (36-76) i 9-22 (45-98).COMENTARI:El CEB Girona va apallissar sense miraments el Vedruna Gràcia en partit ajornat a la pista de l’equip barceloní. Cuers de la classificació, els locals amb prou feines van aguantar els dos primers quarts contra els homes d’Albert Morejón. L’equip gironí assolia un primer parcial de tretze punts d’avantatge (14-27), que al descans ja havia ampliat fins als disset. En el segon temps, només hi va haver un equip sobre la pista. El Vedruna va quedar literalment anul·lat i només va ser capaç de fer tretze punts. I només quatre en el tercer quart. El Girona no va deixar el gas i va aconseguir una diferència final de 53 punts. La victòria el deixa segon de la classificació, amb el mateix balanç que els Lluïsos de Gràcia.