Eurolliga

Objectiu: quarta plaça

El rival. El Barça està obligat a vèncer a Atenes contra un rival directe si vol aspirar a estar entre els quatre millors i tenir el factor pista a favor a quarts

El Barça, després de dues derrotes seguides en competició europea, contra el Maccabi de Tel-Aviv i contra el CSKA, visita aquest vespre una de les pistes més calentes d’Europa, l’històric pavelló de la Pau i l’Amistat. Els blaugrana, que han viatjat amb els 13 jugadors disponibles a l’expedició, són conscients de la transcendència del matx perquè en joc hi ha un lloc entre els quatre millors, que vol dir tenir el factor pista a favor en els quarts de final. L’Olympiacòs és un rival directe perquè el té a una victòria i una hipotètica derrota el situaria a dues a nou jornades d’acabar la lliga regular amb el basket average perdut perquè els grecs ja van guanyar al Palau Blaugrana. La quarta posició l’ocupa ara mateix l’Efes, que els de Pesic tenen a dues victòries i, per tant, el marge d’error és petit per aspirar a acabar entre els millors juntament amb el Fenerbahçe –que ha perdut Vesely per al mes que ve per lesió–, el Madrid i el CSKA. Els de David Blatt són segons en la lliga grega (14-1), darrere del seu màxim rival, el PAO (14-0). El rival blaugrana acaba de superar sense despentinar-se un dels cuers de la lliga com és el Kymis (92-69).

LA PRÈVIA

Sabem la dificultat de jugar a Atenes, però ja vam demostrar el curs passat que podem competir allà
Svetislav Pesic
Hem après de la primera volta: millorar la defensa i el rebot. L’ambient serà dur però estem preparats
Kevin Pangos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)