ACB

“Desitjo la Penya a l’elit amb gent de casa”

Bàsquet. ACB. El capità del Joventut, Albert Ventura, somia a tornar el club entre els millors amb joves del planter

Albert Ventura era ahir un home feliç. Als seus 26 anys i després de tota la vida a la Penya, el capità verd-i-negre va segellar la seva continuïtat tres anys més sent l’exemple del planter del Palau Olímpic. Ventura deixava clar el seu desig: “Vull continuar creixent a Badalona i el meu desig és tornar la Penya a l’elit amb una plantilla amb gent de la casa, és la nostra filosofia i és cap on podem anar.” El president del Joventut, Juanan Morales, va recordar un fet històric: “Els millors anys i els grans èxits de la nostra entitat sempre han estat quan hi ha hagut jugadors formats a casa que han pogut tenir continuïtat al primer equip perquè s’han pogut retenir; és el nostre objectiu, amb jugadors de primer nivell al seu costat.” I el director esportiu, Jordi Martí, va avançar que la Penya ja treballa per continuar renovant la columna vertebral de present i de futur del Joventut i, després de les renovacions de Xabi López-Arostegui a l’estiu i del capità ahir, la següent renovació en què estan treballant és la de Simon Birgander.

Ventura té tots els ingredients de l’ADN Penya perquè és l’únic de la plantilla que va néixer a Badalona i això l’ha fet viure permanentment amb el bàsquet al cap, al costat del seu germà Ferran, que juga a Portugal, i el seu pare, Xepe, que havia jugat.

Dawson, KO per a Andorra

Esportivament la notícia negativa és la lesió de Shawn Dawson, que haurà d’estar deu dies de baixa i es perdrà el partit a Andorra contra el MoraBanc. L’israelià es va fer un esquinç de grau 2-3 al genoll dret. El seu lloc l’ocuparan a la Bombonera els joves Parra i Busquets.

La gerent plega després de 22 anys

Ahir també hi va haver moviments als despatxos del Palau Olímpic. Després de 22 anys en el càrrec, la gerent de la Penya, Rosalia Pinet, es va acomiadar. Pinet va ocupar el càrrec durant tot el mandat de Jordi Villacampa. La gerència del club passarà ara oficialment a mans del president, Juanan Morales, que ja exercia algunes funcions de gerent, una cosa de la qual ja s’havia parlat quan va entrar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)