Eurolliga

Exhibició del Barça a Atenes (55-76)

Eurolliga. El de Pesic fan un defensa de llibre i supera l’Olympiacòs a qui li pren la cinquena posició

El Barça ha donat un cop sobre la taula en assaltar una de les pistes més complicades i més calentes de l’Eurolliga (55-76). Els de Pesic, a més, han recuperat el bàsquet-average del partit d’anada al Palau (60-69) i supera als grecs a la cinquena posició pressionant a l’Efes, quart classificat, a qui té a una sola victòria.

El primer quart dels de Pesic ha estat simplement una obra d’art agafant 21 punts de renda davant un rival del potencial de l’Olympiacòs al pavelló de la Pau i l’Amistat. La diferència de valoració ho diu absolutament tot: 35 els blaugrana i -5 els grecs. Els de Pesic han ofegat en defensa els de David Blatt i, en atac, Singleton ha liderat el festival blaugrana. Al final del primer període 6-27. Però al segon quart ha despertat, com era d’esperar, l’Olympiacòs amb un 12-0 de sortida (18-27) que ha retornat la igualtat. Els de Pesic han estat quasi set minuts sense anotar però el Barça defensant fort ha mantingut la renda al descans (28-38).

Al segon temps els blaugrana han seguit amb el mateix ritme i mantenint la diferència. Els grecs ho han intentat absolutament tot però el Barça ha fet un recital defensiu que ha mostrat la impotència d’un Olympiacòs totalment entregat a l’exhibició dels de Pesic.