ACB

La Penya desapareix al tercer quart (102-89)

ACB. Els verd-i-negres han encaixat 35 punts en aquest període amb un Albicy espectacular

La Penya, amb la baixa de Dawson, ha fet un mal partit a Andorra i no ha trobat mai bones sensacions (102-89). La derrota fa que els andorrans li hagin guanyat els dos partits i es situen a una sola victòria de la Penya. La lluita pel play-off s’iguala.

El primer temps el MoraBanc ha imposat més agressivitat defensiva i no ha permès que els verd-i-negres juguessin amb comoditat. Laprovittola ha estat ben aturat per Albicy i els de Carles Duran, a més, no han estat encertats des de la llarga distància (3/12 triples). El MoraBanc ha anat sempre per davant i quan s’ha acostat en el marcador la Penya (36-34) tot i tenir pilota per empatar ha rebut un 5-0 per situar la màxima del primer temps (41-34). Al descans, tot obert (43-39).

Al tercer quart però la Penya s’ha fos en defensa i ha encaixat 35 punts arribant a perdre de 22 punts (78-56). El darrer període ha estat un voler i no poder per un Divina Joventut que que ha trobat a faltar d’altres jugadors a banda de Laprovittola. La màxima renda del MoraBanc ha estat de 23 punts (90-67) però la Penya ha fet un parcial d’1-11 per competir fins al final (91-78) però sense opció real de remuntada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)