ACB

El Baxi Manresa supera el València al Nou Congost (75-66)

ACB. Ha anat quasi sempre per davant i ha resistit la tibada taronja en el darrer parcial (52-58, 35’)

El Baxi Manresa continua impressionant a tothom. També als seus aficionats, que avui han acomiadat a l’equip amb una ovació després que l’equip hagi tombat al Nou Congost, el València, un dels equips més en forma del campionat (75-66). Els del Bages confirmen la seva bona dinàmica (3-1 en les darreres quatre jornades) i continuen ferms en la zona de play-off.

Enmig del desencert generalitzat, el Baxi ha estat qui millor ha sortit a la pista i ha adquirit un coixí a mitjans segon quart a partir del triple (21-13, 13’). Els taronja, recolzats en la producció de Dubljevic, resistia la tibada local i es mantenia a una distància prudent, tot i el seu dia negat des de la llarga distància. A poc a poc, però, ha anat pujant línies de pressió i coincidint amb l’entrada de darrer quart, ha pogut posar-se per davant a l’electrònic. Semblava que, com ja li ha passat en altres ocasions contra els grans, als de Peñarroya se’ls acabava la benzina (52-58, 36’). Però Fisher ha exhibit personalitat, i ha estirat de l’equip en un moment delicat. Després, l’han acompanyat Lalanne i Murphy i Toolson, amb dos triples, que han propulsat l’equip (69-61, 19’) i han deixat sense resposta els visitants.

Fisher, amb 21 punts, ha estat el millor dels del Baxi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)