NBA

Sorpresa: Marc Gasol marxa als Raptors

NBA. El pivot català tindrà opcions de guanyar l’anell després d’11 temporades als Grizzlies

Marc Gasol (34 anys) ha estat traspassat a última hora abans que es tanqués el termini per fer moviments a l’NBA i marxa dels Grizzlies per jugar als Raptors. Ha estat una sorpresa perquè tot apuntava a què els de Toronto havien descartat el seu fitxatge i que el seu destí serien els Hornets. El petit dels Gasol de l’NBA jugarà al costat de l’exManresa i exHospitalet Serge Ibaka i l podrà lluitar pel títol de l’NBA. Als Raptors s’hi trobarà al seleccionador espanyol Sergio Scariolo que és ajudant de Nick Nurse. Els Raptors són actualment el segon millor equip de l’NBA amb un balanç de 39 victòries i 16 derrotes a només un triomf dels Bucks.

El seu adéu ja era esperat després de l’ovació que es va endur en el darrer partit dels Grizzlies en el FedEx Forum va ser ovacionat per la que ha estat la seva afició les últimes 11 temporades on ha disputat 769 partits amb la samarreta dels Grizzlies. També van retirar el seu dorsal 33 del vestidor en una clara mostra que no continuava. També han marxat dels Grizzlies Garett Temple i JaMychal Green cap als Clippers.

D’altra banda, un altre dels moviments d’última hora ha estat el traspàs de Nikola Mirotic dels Pelicans als Bucks d’Antetokounmpo a canvi de Jason Smith i Stanley Johnson, dels Pistons, a canvi de Thon Maker. Els Sixers han fitxat James Ennis, dels Rockets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)