FEB

Victòries de l’Spar Citylift i el Cadí la Seu

Bàsquet. Lliga femenina. Catorzè triomf seguit de l’Uni, exigit a Zamora mentre les de l’Alt Urgell superen de 20 un altre rival directe a casa

Spar Citylift i Cadí La Seu han guanyat els seus partits, sis dies després de trobar-se a Fontajau. L’Uni manté el primer lloc a la classificació després de lligar la catorzena victòria seguida, a Zamora (61-67), mentre el Sedis ha tornat a guanyar de 20 un altre rival directe a casa, 77-57 el Guipúscoa quinze dies després de superar el Gernika, tercer.

Les de Bernat Canut seguiran quartes i, l’Snatt’s Sant Adrià, juga demà a València (19 h, Teledeporte) amb les mateixes victòries que l’equip que marca la permanència, el Zamarat.

Les castellanes ho tenien negre al minut 15 després d’un parcial de 0-16 de l’Spar Citylift (15-29). Però sense Keisha Hampton que no ha jugat perquè tenia unes molèsties al genoll i Èric Surís l’ha volgut reservar per a l’anada de l’eliminatòria de 8 a l’Eurocopa, dimecres a Hongria; l’Uni ha vist com Quesos Pastor l’empatava a 31 amb un 12-0 abans del descans i li exigia un mínim nivell de concentració fins el final: 54-57 a 5:15 per acabar.

A La Seu d’Urgell, nova exhibició de la força col·lectiva de cadí, amb sis de les deu jugadores de Bernat Canut anotant 9 punts o més per repetir victòria de 20 contra Guipúscoa, a qui recuperen l’average (66-57) i deixen sisens amb quatre victòries menys malgrat els 22 punts de Lyndra Weaver.