FEB

El Força Lleida paga molt car el mal inici

LEB Or. Reacciona en la segona part i empaita el Palència, però no pot remuntar el partit

PALÈNCIA 81 LLEIDA 77

PALÈNCIA:Sanz (8), Gustys, Vasturia (12), Jordi Grimau (12), Otegui (17) –cinc–; Kone (4), Zubizarreta (12), Cvetinovic (16), Hermanson i Toledo. 20/41 de 2, 10/21 triples (3 Zubizarreta, 2 Jordi Grimau, Sanz i Cvetinovic i 1 Vasturia), 11/16 tirs lliures, 31 rebots (6 Otegui i Vasturia) i 16 assistències (6 Vasturia) i 95 de valoració (23 Otegui).ICG FORÇA LLEIDA:Turner (11), Djuran (11), Quintela (5), Mbaye (9), Stutz (18) –cinc–; Chapela (6), Feliu (2), Steel, Fall (4) i Kyei (11). 20/36 de 2, 10/31 triples (3 Turner i Djuran, 2 Chapela i 1 Quintela i Kyei), 7/12 tirs lliures, 36 rebots (8 Mbaye i Stutz), 17 assisstències (5 Turner) i 78 de valoració (24 Stutz).PARCIALS:30-22, 12-9 (42-31); 21-28 (63-59) i 18-18 (81-77).COMENTARI:Cinquena derrota consecutiva de l’ICG Força Lleida a domicili, que el pot deixar avui a dues victòries del ’play-off’ si el Valladolid venç a la pista del Prat. Els del Segrià van pagar sobretot una molt mala posada en escena, donant facilitats al Palència, que li va pujar a l’esquena en el primer quart (24-9, 8’), quan va firmar un 11/13 en tirs de dos. Amb el pas dels minuts, l’equip va refer-se, solidificant-se en defensa i trobant inspiracions individuals en atac, com Stutz. Així va arribar a posar-se a un al final del tercer quart (60-59, 29’). I tot i l’esforç fet, no va desistir mai d’intentar remuntar, però els locals van saber resistir.