ACB

El Barça no pateix contra el Tenerife (92-86)

La copa. Ha dominat des del salt inicial i han arribat a tenir 22 punts de renda (72-50)

El Barça, amb vuit jugadors valorant 10 o més punts en un gran treball col·lectiu, podrà defensar demà el títol de la copa després de desfer-se de l’Iberostar Tenerife a la semifinal (92-86). El seu rival serà el Madrid o la Penya.

Quant al matx, els de Pesic han fet una primera estirada amb un Pau Ribas dominador (6 punts) i doblant en el marcador al Tenerife (15-8). La reacció canaria ha arribat amb una millora defensiva i transicions ràpides (15-15). Però l’entrada a pista de Hanga ha revolucionat el partit recuperant pilotes, sortint al contracop i desequilibrant a camp obert. A més, Tomic ha pogut frenar Iverson dins la pintura i atrapar fins a tres rebots ofensiu donant segones opcions. Els de Txus Vidorreta no van poder aguantar el nivell físic dels blaugrana que van anar obrint forat al marcador (41-29 al descans).

Al tercer quart es va trencar definitivament el partit quan els blaugrana van agafar un màxim avantatge de 15 punts (55-40) enmig d’un Tenerife impotent i amb Txus Vidorreta expulsat per dues tècniques. Els blaugrana han agafat 20 punts de renda (72-52) i s’ha acabat el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)