FEB

Abans d’Europa, hi ha l’Araski a Fontajau

Lliga Femenina. L’Spar Citylift no pot badar aquesta tarda per mantenir el lideratge

És normal que tothom tingui ja al cap el partit de dimecres –s’ha d’aixecar un -6 contra l’Szekszárd hongarès en la tornada de l’eliminatòria de vuit, en l’Eurocopa–, però seria un pecat no atendre com correspon el partit d’aquesta tarda a Fontajau. Amb l’Avenida posant pressió al darrere –ahir va vèncer el Ferrol–, l’Spar Citylift no pot permetre’s cap patinada si vol conservar el lideratge en la Lliga Femenina i engreixar més la ratxa de catorze triomfs seguits.

L’Araski es mostra com un equip fràgil a fora (3-6 de balanç) i, en la primera volta, no va ser rival per a les gironines, a Mendizorrotza (56-84), però els últims resultats posen en relleu un creixement col·lectiu. Ho va constatar la setmana passada atonyinant el Gernika en el derbi basc (71-48). El canvi que va fer a principis d’any en el perímetre –va arribar Drammeh (12,8 punts i 5,3 rebots), en el lloc de la belga Ciappina– li ha donat més consistència ara que ja s’acosta la copa, en què actuarà d’amfitrió. “Han tingut tota la setmana per preparar-se i segur que vindran amb ganes de sorprendre. Estan en un bon moment”, admetia la capitana gironina, Rosó Buch. L’equip dirigit per Èric Surís s’està mostrant solvent davant la seva afició, on no ha perdut entre la lliga i Europa (12-0).

LA PRÈVIA

Són agressives i segur que vindran amb una motivació addicional perquè tampoc hi tenen res a perdre
Rosó Buch
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)