FEB

Un tràmit o una patacada forta?

Bàsquet. Lliga Femenina. Partit abans de la copa i després d’accedir als quarts de final de l’Eurocopa per a l’Spar Citylift, a Lugo (19 h)

El 61-67 a Zamora contra un equip que duia sis derrotes seguides o el 67-58 de diumenge amb l’Araski. Són els dos antecedents de l’Spar Citylift a la lliga femenina, competició de la qual és el líder amb 15 victòries seguides i el mateix balanç que l’Avenida (10); a qui visita el 16 de març. L’Uni ha jugat amb foc les dues últimes jornades –48-51 i 42-50 al final del tercer quart–, abans dels partits d’Eurocopa contra l’Szekszárd en l’eliminatòria de 8. Ara, els següents compromisos fan més patxoca encara: la copa, l’únic títol FEB que falta al club aquesta setmana i els quarts de final amb l’Asvel Lió després, en l’eliminatòria que suposa el sostre continental de l’Spar Citylift.

Tampoc el rival hi ajuda. Ni els dos últims ni el d’avui –sí l’anterior, Cadí (71-56 per completar la volta perfecta). L’Ensino s’explica des de les baixes, dues i per lesió: Ángela Salvadores i Astou Traoré. I el 72-49 a Fontajau... “Està clar que després de dimecres i amb aquest ritme de partits és complicat centrar-se”, diu en la prèvia Helena Oma, l’encarregada de valorar el rival facilitada pel club. “Estan en línia de play-off i ens hi hem de concentrar” adverteix l’aler de Terrassa en referència el Lugo, vuitè amb 8-12 malgrat les derrotes amb Avenida (59-67) i Gernika (80-74), els dos equips amb què s’enfronten abans els rivals de l’Spar Citylift en la lliga aquest curs. “Després ja pensarem en la copa i l’Eurocopa” diu Oma. “S’ha reforçat i tenen jugadores amb talent”, diu en referència a Marzia Tagliamento –duu tres partits, amb 21 punts en l’últim– o Antonye Nyingifa, capaç de fer 35 de valoració en el partit de l’enlairament a Ferrol contra el següent rival de l’equip d’Èric Surís en la lliga (70-77).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)