FCBQ

Surten escaldades d’un partit per oblidar

Copa Catalunya femenina. Les banyolines segueixen a la cua de la taula

GRAMENET 63 BENCRIADA 34

BÀSQUET DRAFT GRAMENET:De la Torre (3), Clàudia (7), Perezpaya (19), Andrea (4) i Davi (11) –cinc inicial–, Andrés (2), Ferreri (9), Ceña (3) i Hernández (5). 18/41 de 2, 5/25 triples (2 Davi) i 12/20 tirs lliures.BENCRIADA BANY0LES:Trabal, Valera (2), Thió (2), Compte (6), Duch (9) –cinc inicial–, Llagostera, Ferreiro, Pla, Juvanteny (13), Corominas, Llobet i Badosa (2). 5/37 de 2, 4/16 triples (2 Compte) i 12/ tirs lliures.PARCIALS:23-10, 18-9, 11-8, 11-7.ÀRBITRES:Javier Moreno Carramiña i Jordi Crego García.

En un partit en què anotes tan sols 34 punts, és molt complicat guanyar, i més si la majoria de jugadores no estan encertades de cara a cistella. El Gramenet va tenir un partit plàcid, va anotar el just i necessari i va veure com el Bencriada, negat en atac i permissiu en defensa, no seria rival per a elles. La baixa anotació es va accentuar encara més en el tram final de partit, en què les del Pla de l’Estany només van aconseguir 15 punts i les de Santa Coloma en van fer prou amb els 22 punts entre els dos últims quarts per aconseguir un resultat còmode i una diferència incontestable. El Bencriada seguirà una setmana més cuer a la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)