Mundial

Definits els 32 equips del mundial de la Xina

Bàsquet. Montenegro, Puerto Rico i la República Dominicana han estat els últims a aconseguir el seu bitllet

Des d’aquesta matinada, ja se saben tots els equips que participaran aquest estiu, del 31 d’agost al 15 de setembre, en la copa del món de bàsquet, que es jugarà a la Xina.

Els últims a aconseguir el bitllet han estat Puerto Rico i la República Dominicana, a Amèrica. Els primers l’han obtingut després d’una dramàtica victòria contra l’Uruguai, en un partit de tot o res (65-61). La República Dominicana ha perdut contra el Brasil (63-71), però es va classificar beneficiant-se de la derrota de l’Uruguai. Els dominicans hi han accedit com el millor quart classificat dels dos grups. A Europa, l’última plaça disponible se l’ha emportat Montenegro. Va perdre 74-80 contra Letònia, però va fer valer el +8 en la primera volta al país bàltic per classificar-se per primer cop per una copa del món.

El proper pas serà conèixer com quedaran definits els vuit grups de quatre equips cadascun de la primera fase. El sorteig es farà el dissabte 16 de març a Shenzhen, una de les seus de la competició.

Aquest és el llistat de seleccions classificades:

* Europa (12) : República Txeca, França, Alemanya, Grècia, Itàlia, Lituània, Polònia, Rússia, Espanya, Sèrbia, Turquia i Montenegro

*Amèrica (7): Argentina, Brasil, Canadà, Estats Units, Veneçuela, Puerto Rico i República Dominicana.

*Àsia (8): Austràlia, Iran, Japó, Jordània, Corea, Nova Zelanda, Filipines i Xina (amfitrió)

*Àfrica (5): Angola, Costa d’Ivori, Nigèria, Senegal i Tunísia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)