FEB

El Salt porta el líder al límit, però cedeix en l’últim sospir

EBA. L’equip va tenir una última possessió per guanyar el partit

SALT 64 CBT 65

CB SALT:Capell (17), Sima (4), Garcia Xaubet (6), Sabatés (10), Grau (8) –cinc–; Aritz, Pujolràs (9), Ferragut, Pérez, Planas (7) i Juanola (3). 18/37 de 2, 7/26 triples (3 Capell i 1 Planas, Sabatés, Juanola i Grau), 7/14 tirs lliures, 33 rebots (8 Garcia Xaubet), 12 assistències (4 Planas) i 58 de valoració (17 Capell).CB TARRAGONA:Fernández (5), Duch (17), Zanca (9), Tugores (14), Sorolla (2) –cinc–; Fàbregas, Kohan (2), Torres (12), Mbaye (4) i Loras. 18/36 de 2, 8/27 triples (5 Duch i 1 Fernández, Zanca i Tugores), 5/13 tirs lliures, 35 rebots (13 Zanca), 9 assistències (4 Fernández) i 62 de valoració (17 Zanca).PARCIALS:20-14, 17-20 (37-34); 15-19 (52-53) i 12-12 (64-65).COMENTARI:El Salt va tenir molt a tocar la gran sorpresa de la jornada, però va acabar cedint contra el líder, el CB Tarragona, en els últims segons, amb un últim minut molt controvertit en què els locals van queixar-se molt de les decisions arbitrals. Els d’Oriol Verdés van sortir molt seriosos i, amb activitat i rigor defensiu, van manar en l’electrònic des del principi. Als visitants se’ls va notar incòmodes en alguna fase ja entrat el tercer quart (45-37, 24’), però van anotar trobant individualitats per no cedir excessiu terreny. Una cistella de Planas situava el 64-60 a 2:30 del final. Seria l’últim punt que anotaria el Salt, que va defensar amb ungles i dents la seva diferència. Tant és així que es va entrar en els últims segons amb un +1, però possessió del CBT. Els locals van fer una bona defensa, però una pilota dividida va caure a les mans de Ferran Torres, que va esmaixar a dos segons del final. En la darrera acció, la penetració intentada pels locals no va trobar fruits.