NBA

Pau Gasol, “il·lusionat” d’encetar una nova etapa en els Bucks

Bàsquet. NBA. El català, que lluirà el dorsal 17, té l’ambició de guanyar el tercer anell de la seva carrera

Pau Gasol està a punt per encetar una nova etapa en l’NBA. Un cop confirmat el seu fitxatge per als Bucks, el català (1980) tan sols té un objectiu al cap, com és el de lluitar pel tercer anell de la seva carrera. La franquícia de Milwaukee lidera l’est amb el millor balanç del campionat (48-15) i és l’únic equip que està classificat pel play-off. “Soc un jugador d’equip i afronto el nou repte amb el compromís i la motivació d’aportar valor i col·laborar al màxim per obtenir el somni dels aficionats, lluitar per l’anell”, ha escrit el català en el seu compte de Twitter.

Els Bucks seran la cinquena samarreta que vestirà Pau Gasol en la millor lliga del món després dels Grizzlies, Lakers, Bulls i Spurs. Amb els texans, no estava tenint minuts i va demanar la desvinculació, després de renunciar a 2,5 milions de dòlars. El pivot haurà de canviar el dorsal 16 que l’ha acompanyat en tota la trajectòria en l’NBA perquè els Bucks el tenen retirat. El lluïa el llegendari Bob Lanier. També està retirat el 4 –en honor al base Sidney Moncrief–, que Pau llueix amb la selecció espanyola. Finalment, s’ha decidit pel 17.

En els Bucks, es valora la seva qualitat i experiència, i presumiblement tindrà més minuts, com a primer relleu del pivot titular Brook Lopez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)