Eurolliga

Al Barça se li complica el factor pista (92-70)

Eurolliga. Ha estat escombrat per l’Efes i ha perdut el ’bàsquet-average’ amb Larkin com a botxí (37 punts)

El Barça Lassa haurà d’esperar una doble patacada de l’Efes per poder aconseguir tenir el factor pista als quarts de l’Eurolliga. Els blaugrana han perdut a la pista del conjunt turc (92-70), que li treu una victòria, però també ha perdut el bàsquet-average perquè tenia 15 punts de renda del Palau Blaugrana. Els de Pesic han anat a remolc des del principi del partit quan Larkin ha dinamitat el marcador amb dos triples seguits (19-10). A partir de llavors el Barça ha anat sempre amb més de 10 punts de desavantatge fins al descans (42-31) amb desencert en el triple (1/9). Però sobretot la clau ha estat la poca defensa blaugrana.

Al segon temps però semblava que reaccionava amb Pesic apostant per Pau Ribas de base i deixant a la banqueta a Heurtel -castigat tota la segona part sense jugar- i Pangos. Un triple del blaugrana semblava donar resultat (44-40) però dues tècniques quasi seguides a Hanga i Pesic va liderar un 13-3 de l’Efes que va tornar a obrir forat al marcador (57-43). Els blaugrana van ser inferiors també en el rebot i això ha castigat molt. Als darrers minuts l’Efes s’ha crescut de la mà d’un Larkin de rècord (37 punts i 43 de valoració) mentre el Barça s’ha enfonsat per arribar a perdre de 26punts (92-66) enmig del festival turc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)