ACB

El BAXI Manresa fa un salt cap el play-off

Bàsquet. Els manresans superen (75-72) l’Obradoiro gallec, rival directe en la zona noble de la taula, i se situen amb el mateix balanç que el València, l’Unicaja, la Penya i el Tenerife (13-9)

El BAXI Manresa ha fet un salt cap el play-off avui al Nou Congost. Els manresans han sumat un triomf ajustat amb l’Obradoiro gallec (75-72) i s’han situat amb el mateix balanç -13 triomfs i 9 derrotes- que el quart, el cinquè, el sisè i el setè classificat de la lliga Endesa. Els manresans encadenen quatre triomfs en els últims cinc partits i allarguen així el bon moment de forma que els ha dut a la zona alta de la classificació.

La posada en escena del Manresa ha estat molt bona: els del Bages s’han mostrat intractables des del perímetre i han registrat un gran percentatge des de la línia de 3 (4/6). L’Obradoiro mai ha marxat del partit i, de fet, ha mantingut un pols molt atractiu fins el final del duel. En un duel farcit d’alternatives, els manresans s’han mostrat molt consistents en els moments decisius: Kubcic, màxim anotador dels manresans amb 13 punts, ha fet estralls dins la pintura i el BAXI Manresa, liderat per la primera unitat, ha acabat sumant un triomf molt valuós al Nou Congost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)