ACB

El Barça Lassa recupera l’eficàcia a costa del San Pablo (97-88)

El Barça Lassa ha deixat enrere les dues últimes ensopegades –a l’ACB contra l’UCAM i a l’Eurolliga conta l’Efes– imposant-se aquesta tarda al Palau Blaugrana al San Pablo Burgos per 97-88 coincidint amb la 22a jornada de lliga. Un triomf que li permet mantenir-se al capdavant de la classificació amb un triomf de marge respecte al segon, el Real Madrid.

A pesar de jugar a casa i contra el 12è de la taula, el duel contra el San Pablo tenia certs perills. I és que el conjunt dirigit per Diego Epifanio aterrava al Palau en un bon moment de forma, ratificat per tres victòries consecutives. Tot i això, no ha estat capaç de contrarestar l’eficàcia blaugrana en el tir, i en especial des de la línia de tres punts. En aquest apartat, han brillat Pau Ribas, amb cinc triples de cinc intents, mentre que Víctor Claver ha signar un també destacable 4 de 6. Aquesta aportació, juntament amb la feina de Kevin Seraphin i Ante Tomic dins la pintura ha permès als de Svetislav Pesic tenir un partit força plàcid i només la reacció del San Pablo en l’últim quart ha evitat que l’avantatge blaugrana en finalitzar el duel no fos superior als nou punts.

El Barça Lassa ha portat la iniciativa en el marcador en tot moment a excepció d’un momentani 15-17 en el primer quart. De fet, al descans la renda blaugrana ja s’elevava fins els 17 punts (53--36) sense que fos necessària l’aportació d’Heurtel i Kuric. De fet, en la recta final del tercer quart s’ha arribat a una màxima diferència de 21 punts (72-51). El San Pablo, amb Sutton i Benite al capdavant –17 i 16 punts, respectivament– s’ha recuperat en l’últim quart fins el punt de posar-se a menys de 10 punts del Barça Lassa a falta de dos minuts (88-79). Tot i això, un oportú triple a càrrec de Ribas ha evitat que el triomf es compliqués per als de Pesic, que tornaran a l’acció el proper divendres contra el Fenerbahce, el líder de la fase de grups de l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)