ACB

Els clubs ACB han canviat menys tècnics que a l’Eurolliga

ACB. A la màxima competició set equips han substituït el seu entrenador i a l’ACB només quatre clubs

Pedro Martínez ha estat el darrer entrenador a substituir-ne un altre a l’ACB. El tècnic badaloní arriba a Las Palmas substituint a Victor García. Però també en el club canari ja hi havia hagut relleu de Victor Garcia per Salva Maldonado. Curiosament va arribar com a tècnic ajudant Agustí Julbe, que havia estat destituït del Fuenlabrada. A l’equip madrileny van decidir tornar a confiar en Néstor García però abans del partit contra el Barça va presentar la dimissió i va arribar Jota Cuspinera. El primer en ser tallat però havia estat Pedro Martínez a Vitòria on Velimir Perasovic va agafar el relleu al capdavant del Baskonia. L’altre canvi que s’ha produït a l’ACB ha estat l’entrada de Sito Alonso a l’UCAM Múrcia enlloc de Javi Juárez. La resta de clubs com Guipúscoa, Breogán, Estudiantes o Burgos, que estan en zona perillosa, han confiat amb els mateixos entrenadors que van començar tot i fer canvis a les seves plantilles.

A l’Eurolliga hi ha hagut fins ara sis equips que han canviat d’entrenador: Rick Pitino per Xavi Pascual (PAO), Velimir Perasovic per Pedro Martínez (Baskonia), Ernak Selcuk per Ahmet Caki (Darussafaka), Jasmin Repesa per Aleksandar Dzikic (Buducnost), Rimas Kurtinaitis per Georgios Bartzokas (Khimki), Ioannis Sfairopoulos per Neven Spahija (Maccabi Tel Aviv) i el doble canvi Salva Maldonado, Victor García i Pedro Martínez al Gran Canària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)