FEB

El Girona es retroba amb el triomf (66-63)

Bàsquet. Aconsegueix a Fontajau la primera victòria de la fase d’ascens contra el Cantabria Estela gràcies a un brillant tercer quart amb protagonisme estel·lar per a Sergi Costa

El Bàsquet Girona ha obtingut a Fontajau contra el Cantabria Estela (66-63) la primera victòria en la segona fase de la LEB Plata, fet que li permet mantenir-se viu en la lluita per l’accés al “play-off” d’ascens. El partit s’ha trencat en el tercer quart gràcies a l’encert de Sergi Costa (19 punts), que ha clavat tres triples seguits i ha completat un contraatac que ha situat una diferència de 16 punts (48-32) que a la llarga ha estat insalvable. En l’últim quart Trias (8 punts) ha aparegut per tallar els intents de reacció dels visitants. El triple d’Olivier (66-63) sobre la botzina només ha servit per arreglar l’”average”.

Tot i la victòria, l’equip encara ha tingut fases de joc molt irregular, sobretot en la primera part, quan no ha sabut trobar solucions davant el joc sobretot físic dels rivals. L’última victòria de l’equip havia estat el 16 de febrer contra el Múrcia en la primera fase.