ACB

Contundent derrota del Manresa a Madrid (91-57)

El BAXI Manresa no ha tingut cap opció al Wizink Center i ha caiguda aquest migdia per 34 punts de diferència contra el Real Madrid (91-57). Ha estat un duel desigual, en el qual els manresans, que arrossegaven la baixa del seu base titular, Corey Fisher, s’ha mostrat a un nivell inferior al del partits precedents i només ha estat capaç de mantenir el frec a frec a pista en el segon quart. La derrota deixa als de Joan Peñarroya amb un balanç de 13 triomf i 10 derrotes, en plena lluita per mantenir-se en places de play-off (ara es setè).

El 0-5 inicial favorable al Manresans ha estat un miratge ja que en finalitzar el primer quart l’avantatge blanc s’elevava fins els 16 punts (29-13). Els problemes en el tir –especialment en l’exterior– dels del Bages contrastaven amb l’eficàcia d’homes com Santi Yusta des de la línia de tres punts, així com també de Thompkins. El Manresa ha augmentat la intensitat del seu joc –especialment en defensa– al segon quart, que ha arrencat amb un parcial de 0-7. De fet a l’arribar al descans la diferència s’ha reduït als 8 punts (46-38) gràcies a les millors sensacions que ha mostrat el Manresa sobre la pista. Per contra, el Madrid ha tornat a accelerar després del descans per tal de sentenciar el triomf amb un contundent parcial de 23-6 en el tercer quart. Amb més de 20 punts de renda (69-44) en iniciar l’últim quart, el tram final del duel no ha tingut història fins arribar al 91-57 definitiu.